Хванаха нелегални таксита в Разград

  • 19 юни 2013 17:25

  • 1496
  • 0
Хванаха нелегални таксита в Разград
©

Две нелегални таксита за установени в Разград, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града.

Такситата са установени при проведена тази сутрин специализирана полицейска операция на територията на Общините Разград и Исперих, съвместно между сектор “Противодействие на икономическата престъпност”, сектор “Пътна полиция” и Областен отдел “Контролна дейност – ДАИ” – Разград. Единият таксиметров автомобил извършвал нерегламентиран превоз на пътници от село Раковски за град Разград. Колата е с марка “Опел Астра”, син на цвят и се управлява от 60-годишния С.С. от село Раковски.

Другият автомобил извършвал превоз на пътници от село Китанчево за град Исперих. Автомобилът е “Форд Фиеста”, черен на цвят и е управляван от 37-годишния А.Х. от село Китанчево.

Във връзка с това в ОДМВР-Разград и РУП-Исперих са образувани бързи производства и водачите са задържани в поделенията на МВР за срок от 24 часа. От страна на ДАИ на водачите са съставени актове, които предвиждат глоба в размер на 1500 лева. Автомобилите са спрени от движение на наказателен паркинг с принудителна административна мярка за срок от 6 месеца.

Последвайте канала на

1496 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини