Пробутват витамини вместо дрога на туристи

  • 16 юни 2013 09:48

  • 2833
  • 1
Пробутват витамини вместо дрога на туристи
©

Пласьори менте мамят туристи в Слънчев бряг. Вместо да им продават дрога на хапчета, измамниците пробутвали витамин С или хапчета белергамин, което е леко успокоително, съобщава в. "Труд".

Туристите си плащали като за наркотик, гълтали хапчетата, но не забелязвали измамата, защото били много пияни. Това съобщиха пред “Труд” криминалисти от комплекса.
Специалистите коментираха с усмивка, че по този начин измамниците всъщност “правят услуга и спасяват живота” на чуждите туристи.

В момента в курорта най-търсени били амфетамините, които вървят по 8-10 лева дозата. Вчера при обход на вътрешните алеи в комплекса, в близост до хотел “Централ”, велопатрул заловил трима младежи от Пловдив. Момчетата привлекли вниманието на полицаите, защото се държали доста съмнително - непрекъснато се озъртали, а щом забелязали автопатрула, опитали да се скрият в храстите до алеята.

При проверката, докато единият ровел из джобовете си за документите за самоличност, от тях изпаднало малко бурканче с бяло прахообразно вещество. Установено било, че това е амфетамин, съобщиха от областната дирекция на полицията в Бургас.

При извършения личен обиск на младежа, у него било открито найлоново пликче с две синьо-бели хапчета (метамфетамин), найлоново пликче с четири светло сини хапчета (амфетамин) и едно пликче с кафяво прахообразно вещество (хероин).
Тримата младежи са задържани.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2833 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.06.16 | 23:21

1
БРАВО НА БГ ИНОВАЦИЯТА! ЧУЖДЕНЦИТЕ ЩЕ СИ ТРЪГНАТ И ПО-ЗДАВИ !

Добави коментар

Водещи новини