Подпалиха колата на общинар от ДПС

  • 13 юни 2013 21:51

  • 1267
  • 0
Подпалиха колата на общинар от ДПС
©

Колите на общинския съветник от ДПС в Нови пазар Мустафа Шериф и на кмета на село Правенци Юсеин Ахмед изгоряха на паркинг, пише Труд.

Двамата са съседи и паркирали един до друг на ул. "Дунав" в град Нови пазар. Беемвето на общинския съветник лумнало към 2,20 ч призори в четвъртък. Според съседи се извили пламъци, високи над 4 метра. От немската кола огънят се пренесъл и към съседното возило - "Опел Астра", което също обгоряло. Огнеборците хвърлили над тон вода и 60 литра пяна, за да потушат пожара.

"Не мога да кажа нищо, но май някой ни е подпалил. Чакаме какво ще установят специалистите", коментира вчера селският кмет Юсеин Ахмед. Причините за пожара се изясняват, съобщи полицията.

Според една от версиите съсед си варил компотите наблизо и има съмнения, че беемвето се е подпалило от незагасеното огнище. Според собствениците на колите това било малко вероятно, защото комшията палил огън сутринта в сряда, а пожарът станал 15-16 часа по-късно. Освен това към полунощ Ахмед решил да си тръгне към с. Правенци с другия си автомобил и не забелязал нищо обезпокоително на паркинга, нито пък усетил миризма на огнище.

И двете коли са 10-годишни и са неизползваеми след пожара. Беемвето било собственост на сина на общинаря, но в момента той работел в Испания и таткото ползвал колата.

Последвайте канала на

Novini.bg
1267 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини