Хванаха нелегални емигранти

  • 11 юни 2013 12:11

  • 743
  • 0
Хванаха нелегални емигранти
©

Гранични полицаи задържаха 12 нелегални имигранти, съобщиха от „Гранична полиция”. Вчера граничен наряд от Гранично полицейско управление-Елхово е задържал на около 5 км от българо-турската граница двама чужденци без документи за самоличност.

След допълнително издирване в местността, близо до село Голям Дервент са задържани още 10 нелегални имигранти – осем мъже и две жени. Те също са без документи, заявили, че са от Палестина и Сирия. Всичките 12 души са задържани в ГПУ-Елхово.

Снощи на ГКПП-Златарево гранични полицаи спрели за проверка влизащ в страната товарен автомобил с македонска регистрация. Той бил управляван от 52-годишния В. В. от Петрич. Тъй като в Гранично полицейско управление-Златарево имало информация, че В.В. вероятно извършва контрабанда на акцизни стоки, автомобилът е отклонен за митническа проверка. При нея на различни места в кабината са намерени укрити общо 430 кутии цигари с македонски бандерол. Шофьорът е задържан в Гранично полицейско управление-Златарево. Работата по случая продължава.

Последвайте канала на

743 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини