Майката на убитата Мирослава: Заека да каже колко са му платили

  • 11 юни 2013 06:46

  • 3451
  • 3
Майката на убитата Мирослава: Заека да каже колко са му платили
©

Важното тук е дали Марио Любенов е признал за убийството на детето ми, а да се каже колко пари са му броили, за да го направи. Защото вероятно са много, пише в. България днес, като цитира Емилия Шумкова, майка на удушената Мирослава.

Думите на почервената родителка бяха изречени малко след като Марио Любенов-Заека реши да застане пред съда в Перник и изненадващо да се признае за убийството на 17-годишната спортистка. По този начин той се възползва от съкратеното съдебно производство и това му позволява да си намали присъдата и искана от обвинението присъда от 25 години да намелеят драстично.

Майката на убитата тийнейджърка е категорична, че няма вяра в правосъдието: Марио ще си излежи присъдата и ще излезе на свобода, а който си е в гроба, там ще си остане.
Майката на Марио посочва пред изданието, че нейният син е взел решението си под натиск от страна на истинския убиец. Синът ми е невиден, допълва Елка Георгиева.

17-годишната Мирослава бе отвлечена на 7 ноември 2011 г. на път към дома си след тренировка по таекуондо. Тялото й бе намерено на 12 януари м..г. край пернишкото село Планиница. Обвиняем по делото е Марио Любенов. Той е посочен като съучастник в тежкото престъпление от първия арестуван по случая – Стойчо Стоев – Чочо, който се самоуби пред очите на полицаите при все още неизяснени обстоятелства. Срещу Марио Любенов са повдигнати няколко обвинения, сред които за отвличане на непълнолетно лице, предумишлено убийство по особено мъчителен начин на непълнолетна в безпомощно състояние и с цел да бъде улеснено и прикрито друго престъпление.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
3451 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
dani

2013.06.13 | 13:48

3
Добре де, не мога да схвана нещо. Обвиняват го в убийство. Той си признава . Защо е недоволна майката ? За съкратената процедура и намалените наказания , убиеца не е виновен , а законите .
666

2013.06.12 | 19:11

1
Не виждам какво сложно има в цялата работа.Майката е недоволна,понеже това не е истинския убиец на детето й.На Марио му е платено да поеме отговорността,за да може истинския убиец да мине метър.Напрактика един невинен ще излежи присъдата на убиеца,понеже му е платено за това.При това са му броили такива пари, че почти всеки нормален човек би се навил да поеме отговорността.
САМО ТЪПОТИИ

2013.06.13 | 13:48

2
A БЕ ТИ НОРМАЛЕН ЛИ СИ? ЗА КАКВИ ПАРИ ЩЕ СЕ НАВИЕШ ДА ЛЕЖИШ ПРИ ЦИГАНИ,ИЗНАСИЛВАЧИ И ДРУГИ ТВАРИ И ТО ПОНЕ 15 ГОДИНИ.Я ДА ТЕ ВИДИМ.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини