Дебнат за спящи полицаи в патрулки

  • 10 юни 2013 21:45

  • 2734
  • 3
Дебнат за спящи полицаи в патрулки
©

Полицаи дебнат свои колеги дали не спят по патрулките си. Масовите проверки на отдел "Вътрешна сигурност" към МВР започнаха от понеделник, съобщава вестник "Стандарт".

Така цивилни полицаи ще търсят свои колеги, които в разрез с общоприетите норми, пият кафета по време на служебните си задължения, крият се в храстите или прекарват в дрямка дежурствата си. "Недопустимо е да има полицаи, които спят по колите, пият кафе по бензиностанциите и се крият в храстите, а в същото време се бият и насилват възрастни граждани", заяви в свое интервю преди дни вътрешният министър Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола.

Очаква се проверките на патрулите да завършат след две седмици, а резултатите от тях ще бъдат докладвани директно на министъра. Ако има установени нередности по време на изпълнение на служебните задължения на полицаите, освен за тях самите санкции ще има и за техните началници. Самите полицаи пък знаят, че са наблюдавани и затова по-рядко си позволяват да се държат "фриволно", заявиха потърпевши от проверките.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2734 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
.

2013.06.15 | 12:07

3
prav e no mi se stuvat baloni za start kakto pri vsiki upravliavahti do sega
gose

2013.06.15 | 12:07

2
по добре да спят и да остават обикновенните хора на мира и без това дилърчетата не смеят да закачат нека спинкат

2013.06.15 | 12:07

1
този министър ,протеже на Борисов ,и натиска който упражнява върху полицайте не му прави чест ,достътъчно хора от мвр посегнаха на живота си от психическия тормоз от страна на НАЧАЛНИЦИТЕ СИ ,И ЗАЩО НИКОЙ НЕ ГО ПРИЗНАЕ ,И ТОВА ТРЯБВА ДА СПРЕ

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини