Мъж се самоуби заради изневяра на приятелката си

  • 10 юни 2013 20:23

  • 2375
  • 0
Мъж се самоуби заради изневяра на приятелката си
©

Казанлъшкото село Кънчево ожали 30-годишния Йовко Бонев, който влязъл в езеро и се удавил след скандал с приятелката си. Мъжът бе погребан вчера, а МВР не съобщи за инцидента. В селото си бил известен с прозвището Малкото остро - мъжете от фамилията били наричани острите, пише 24 часа.

Йовко, който бил ерген, дружал с малко по-голямата от него Димитрия от съседното село Розово. И двамата били работници в казанлъшката оръжейница "Арсенал". Жената, която всички в селото наричат Дида, била разведена, от брака си имала момиченце на 13 години. В събота привечер Йовко с двама свои авери отишли за риба на езерце край селото. Гьолът се образувал, след като минаващата наблизо река Тунджа напълнила с вода ями, останали от добив на пясък и други инертни материали. Водоемът не се охранява. В Кънчево разказват, че неочаквано край езерото компанията на Йовко заварила Дида с друг мъж.

Между нея и Йовко избухнал скандал. В един момент афектираният мъж влязъл с дрехите си във водата и повече не излязъл. За нещастие още до самия бряг дълбочината на езерото била няколко метра. Никой не успял да му попречи. Трупът му бил изваден в неделя сутринта. По-късно останалите от групата на удавника признали, че били употребили алкохол, но не чак до степен да са пияни. Образуваното досъдебно производство тепърва ще уточнява дали става въпрос за нещастен случай или за самоубийство.

Днес се появиха информации, че Дида имала и друг любовник, който преди време също се бил удавил. Проверка в село Розово обаче показа, че такъв любовен триъгълник никога не е имало. Истината е, че жената имала брат на име Иван, който се удавил твърде млад през 1999 г. За нея в Розово казват, че била тиха жена, която дори не излизала често на кафе в селото. В Кънчево пък не могат да повярват, че мъж-канара като Йовко може да излезе с толкова ранима душа и да посегне на живота си заради спречкване с жена.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2375 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини