Полицаи преследваха крадец в Бургас

  • 10 юни 2013 14:46

  • 1150
  • 0
Полицаи преследваха крадец в Бургас
©

Сериозен екшън се е разиграл в бургаския комплекс „Славейков” в събота вечерта. Точно в 21.30 часа полицаи спрели за проверка 30-годишен мъж, който шофирал с колата си „Фолксваген”. Оказало се, че Станимир Илиев, който е от Бургас, бил без шофьорска книжка, съобщава сайтът flagman.

Униформените отворили багажника на колата и открили няколко найлонови торби с отпадъци - два чувала с меден проводник, един чувал с алуминиеви детайли, както и електронна везна до 300 килограма. За произхода на металните отпадъци Станимир не могъл да даде адекватно обяснение, поради което заедно с автомобила бил отведен във Второ Районно управление "Полиция" - Бургас за изясняване на случая.

Пред сградата на районното управление при разтоварването на вещите от багажника, Станимир успял да избяга в посока бл. 55 на к-с "Славейков", което наложило да бъде последван от полицейските служители. Нееднократно му било разпоредено да прекрати бягството си, но мъжът не се подчинил. Единият от полицаите стрелял във въздуха със стоп патрон, като в района на бл. 54 в к-с "Славейков", Станимир е задържан. По случая е образувано досъдебно производство.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1150 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини