Бебе е в болница след пътен инцидент

  • 10 юни 2013 10:54

  • 960
  • 1
Бебе е в болница след пътен инцидент
©

Шестмесечно бебе е с опасност за живота след произшествие, предизвикано от неправоспособен водач в село Мадара. Това съобщиха от Областната дирекиця на МВР - Шумен.

Сигнал за инцидента, който станал около 18:30 ч. снощи на ул. ”Съединение”, е получен чрез единен телефон 112. За изясняване на ситуацията на място веднага е изпратен патрулен екип. Неизвестен, управлявайки лек автомобил "Хюндай Лантра" с добричка регистрация, приближил група деца, които били на пътното платно. Не намалил скоростта си на движение, блъснал бебешка количка с шестмесечно бебе в нея, след което напуснал произшествието и се укрил.

Детето е откарано с екип на Центъра за спешна медицинска помощ в МБАЛ - Шумен. След преглед е установена фрактури на черепа и на лявата бедрена става. Настанено е в ОАРИЛ с опасност за живота. След проведените бързи издирвателни действия от страна на полицията водачът е установен. Това е неправоспособният М.З. на 42 години от същото село. Мъжът е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление. За престъпление по чл.343 ал. 3 от НК е образувано досъдебно производство.

Последвайте канала на

960 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.06.10 | 14:16

1
Разстел на място за такива ко*пелдаци!

Добави коментар

Водещи новини