Трима се млатиха за... липов цвят

  • 10 юни 2013 10:22

  • 1353
  • 0
Трима се млатиха за... липов цвят
© Булфото

Трима мъже се биха за липов цвят във великотърновското село Виноград, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Велико Търново.

Вчера около 18,30 часа е потърсено съдействие от полицейските служители в Районно управление „Полиция”-Стражица. По телефона 40-годишен мъж от същото село обяснил, че двама негови съселяни са му нанесли побой, след като се скарали кой ще обере липовия цвят на едно от дърветата в центъра на селото. Пристигналият на мястото полицейски екип е установил, че тримата мъже първо се почерпили в местната кръчма и под въздействието на алкохола се скарали за въпросната липа. Разпрата се пренесла на улицата и прераснала в сбиване, при което 31-годишният А. М. и 21-годишният В. С. и двамата неизвестни на полицията са нанесли побой, чрез нанасяне на удари с ръце и крака в областта на главата и тялото на 40-годишния П. Х.

С действията си по-младите мъже са му причинили средна телесна повреда, изразяваща се във фрактура на кост на дланта и комоцио церебре. Пострадалият е настанен във великотърновската болница за наблюдение, без опасност за живота. Извършителите са задържани за срок до 24 часа по Закона за МВР. Срещу двамата в полицейското управление в Стражица е започнато бързо производство.

Последвайте канала на

1353 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини