Мъж се самозапали в Димитровград

  • 05 юни 2013 11:06

  • 1312
  • 1
Мъж се самозапали в Димитровград
©

31-годишен мъж от Димитровград се самозапали тази сутрин в дома си в квартал „Марийно" в града, съобщи БТВ, позовавайки се на информация от Областната дирекция на полицията в Хасково.

Мъжът се залял с бензин и се подпалил, но бил изгасен от 26-годишната жена, с която живее на семейни начала. Тя се намирала в съседната стая заедно със сестрата на пострадалия.

Жената успяла да изгаси пламъците с одеяло, след което повикала Спешна помощ и екип на пожарната. Тя е получила наранявания по ръцете. Мъжът пък е с 30% изгаряния по цялото тяло, но животът му е извън опасност. Двамата са настанени в болница.

Според семейството самозапалилият се мъж имал психични проблеми.

Последният случай на самозапалване бе от 1 май, когато мъж посегна по този начин на живота си пред очите на жена си пред супермаркет в града. Той почина два дни по-късно. Той бе шестият случай от вълната на самозапалвания от зимните месеци насам.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1312 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.06.11 | 12:05

1
Хората започнаха да се самозапалват от безпътица и мизерия. Правителството на БСП, ДПС и Атака, само за няколко дни опоска държавата, излъга брутално хората, че ще създаде 250 000 работни места, извърши чистка в МВР, назначи доказани престъпници за министри, създаде си политическа полиция за репресия над опозицията, започна да възстановява кадри на ДС в управлението. ХОРА ЗАЩО ДОПУСНАХТЕ ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ, ЗАЩО??

Добави коментар

Водещи новини