Жена стана жертва в катастрофа заради пиян шофьор

  • 04 юни 2013 11:58

  • 1717
  • 0
Жена стана жертва в катастрофа заради пиян шофьор
©

Жена загина на място при катастрофа, предизвикана от пиян шофьор, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Бургас.

Тази нощ около 00:40 ч. по пътя Карнобат - Айтос, на входа на Айтос към ул. "Славянска", при движение с несъобразена скорост, навлизане в десен завой и загуба на контрол над колата, самостоятелно катастрофира лек автомобил "Мерцедес 190 Д", с бургаска регистрация.

Колата напуска пътното платно вляво и се блъска в еластичната ограда - мантинела. Вследствие на удара колата се завъртва и е паднала в отводнителна канавка на около 100 м по посока на движението. При пътния инцидент на място е загинала возещата се на задната седалка в колата жена - К.Г., 52-годишна от Бургас.

46-годишният водач Ф.Ф. и неговият спътник - В.В., 55-годишен, и двамата от бургаския квартал "Ветрен", получили наранявания. Ф.Ф. е контузна рана на главата и комоцио, без опасност за живота, В.В. е с контузни рани на гръдния кош, прегледан и освободен за домашно лечение.

Водачът на автомобила е тестван с дрегер за употреба на алкохол, който отчел 2,52 промила. Взета му е кръв за химичен анализ.

Неговият спътник В.В. също е тестван, като за него дрегерът отчел 1,11 промила. Взета му е кръвна проба за химичен анализ.

Последвайте канала на

1717 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини