Джип се заби в парапет на мост

  • 04 юни 2013 08:42

  • 1205
  • 0
Джип се заби в парапет на мост
©

Джип Мицубиши вися опасно от Арапския мост над Стара река в центъра на Карлово. Мощната кола е помела жена от тротоара на моста, съборила е парапета и е спряла в стара черница на брега, информира сайтът marica.

Инцидентът е станал малко след 17.00 часа вчера. Зад волана на джипа било младо момиче, то слизало от улица “Юмрукчал”, перпендикулярна на бул. “Освобождение”, част от който е Арапският мост в Карлово. Мицубишито било с десен вола, а девойката, която го държала, не успяла да вземе левия завой. Колата забърсала преминаваща по тротоара на моста жена. Пешеходката паднала в несвяст. След броени минути екип на полицията и пожарната пристигнал на място. Качихме жената на линейка и тя бе откарана в болница, разказа шефът на карловската РС ПАБ Атанас Николов. Пострадалата беше жива, цяло чудо е, че е оцеляла. Шофьорката няма наранявания.

По пътя си джипът съборил парапета на южната страна на моста, от платното в реката излетяла едната обувка на пострадалата жена. Другата обувка стоеше на тротоара. Надвиснал над реката все още стои и джипът, така ще бъде, докато мине подробен оглед на мястото. На това място често стават инциденти. Преди време на няколко метра от днешната катастрофа кола уби възрастна жена. Неотдавна от другия бряг в реката тупна опел. На пет метра над Арапския мост в почти безводна река преди години се удави пиян мъж.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1205 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини