Пребитият в Благоевград се оказа син на бившия шеф на ОДМВР

  • 03 юни 2013 13:34

  • 5255
  • 5
Пребитият в Благоевград се оказа син на бившия шеф на ОДМВР
©

Синът на бившия полицейски шеф в Благоевград Бойко Дункин - Христо, е бил приет в „Пирогов" с мозъчна травма, съобщава struma.bg. Младият мъж, на 28 г., бил докаран с частна кола в 3.00 ч вчера сутринта в Спешен център - Петрич с разкъсно-контузна рана в областта на едното ухо и комоцио.

Дежурният хирург д-р Иван Петров зашил раната му. Лекарите, оказали на първа помощ на Христо, преценили, че няма опасност за живота му. Вчера полицаи и лекари отказваха информация за случая. Единственото, което се разбра, е, че Христо Дункин бил на частно парти при приятели в Петрич. След полунощ в компанията възникнал скандал, прераснал в сбиване. Версията е, че Христо бил бутнат, паднал и се ударил в бордюр, плочка или друг твърд предмет, от което се е получила разкъсната рана. Приятелите му го докарали в Спешен център и го изчакали, докато медиците обработят и зашият раната му.

Около 6 часа Христо е заминал с полицаи за местното полицейско управление, след което отново се е върнал в Спешния център в Петрич. Със собствен превоз е транспортиран до благоевградската болница, където са направени изследвания на скенер.

Младежът е с контузионни огнища на мозъка, има установен локален кръвоизлив. След лекарския преглед е транспортиран под активно лекарско наблюдение в „Пирогов". Неотлъчно до сина си бил бащата Бойко Дункин, който бе пенсиониран от системата на МВР преди две години и сега работи като охрана на банка в Благоевград.

За инцидента в Петрич е информирана и полицията, причините се изясняват. Няма сведения за задържани по случая.

Последвайте канала на

Novini.bg
5255 5

Коментари 5

Добави коментар
nik

2013.06.04 | 09:24

4
Започва сериала октопод,приятно гледане.В главните роли А.Петров,Маргините,ТИМ,киларите, със любезното съдействие на БСП И ДПС.Желаем ви приятно блеене.
ivo

2013.06.05 | 10:39

5
...с режисьор Б.Б и оператор Цв.Цв.
xXx

2013.06.04 | 00:00

3
"28-годишният Христо Дункин е бил смазан от бой" "Версията е, че Христо бил бутнат, паднал и се удaрил в бордюр, плочка или друг твърд предмет, от което се е получила разкъсната рана. " Та не разбрах сега,бил ли е бутнат или смазан от бой?.......
..

2013.06.03 | 23:59

1
Светлото бъдеще вече е тук.Честито!

2013.06.03 | 23:59

2
Това не е от сега индианец.

Добави коментар

Водещи новини