МВР търси педофилски снимки у бизнесмен

  • 29 май 2013 08:33

  • 2053
  • 0
МВР търси педофилски снимки у бизнесмен
©

Полицията проверява за педофилски снимки мобилните телефони и компютрите на бизнесмена Евгений Йорданов-Джино, който бе арестуван в понеделник за блудство със седемгодишно дете. Техниката е иззета в деня на задържането му и е предадена за експертиза, съобщиха от столичната полиция.

Подозренията за наличието на гнусните фотографии дошли от момиченцето, станало жертва на посегателството, пише в. "Преса". Детето е разпитано в присъствието на психолог. Според неговите думи чичкото го е съблякъл голо и го е снимал с телефон. Момичето твърдяло още, че Джино проникнал с пръсти във влагалището му. Детето е освидетелствано. По тялото му имало охлузвания и кръвонасядания, които са се получили от натиск, съобщиха близки до разследването. Те отхвърлиха версията, че майката на момичето - Велислава В., бивша гимнастичка, която сега работи в Гранична полиция, използва детето с лъжливи обвинения, за да шантажира милионера.

Близки на Евгений Йорданов отхвърлиха обвиненията срещу него. Те са категорични, че става дума за изнудване. Майкатана детето Велислава В. била семейна приятелка на Джино и искала да почне работа като личен асистент или охрана при него. Подала си документите, но той я отхвърлил. За да си отмъсти, служителката на МВР измислила сценария с блудството.

Приятелите на Джино не вярват на разследващите и търсят информация за Велислава, за да докажат, че е измамница. Според бивш любовник на жената по прякор Роко тя била изключително алчна. "Омагьоса ме, а послед започна да ме изнудва за пари и кола. Докато имахме връзка, тя бе омъжена и ме лъжеше, че ще се разведе. Когато сложих край на връзката, тя почна да ме заплашва, че ще ме съсипе", твърди Роко.

Бизнесменът Евгений Йорданов остава в ареста поне до днес, когато изтича 72-часовата му мярка. Прокуратурата ще решава дали да иска постоянно задържане.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2053 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини