Намериха наркотици в шахта

  • 22 май 2013 14:08

  • 1122
  • 0
Намериха наркотици в шахта
©

При спецакция служители на областната дирекция на полицията във Велико Търново иззеха над 60 грама наркотици.

Снощи при извършена проверка в жилище в Долна Оряховица, обитавано от 34-годишния К.П., в шахта на двора бил открит плик с 39 цилиндъра от фолио. В тях имало суха зелена листна маса - канабис, с тегло 39 грама. В къщата полицейските служители се натъкнали на още осем цилиндъра от фолио - марихуана, с тегло 16 грама. Намерени са и електронна везна и метална кутия с парчета фолио.

Мъжът е задържан с полицейска мярка за 24 часа, срещу него е образувано бързо полицейско производство.

При проверка в квартира във Велико Търново, обитавана от 27-годишния Г.И., регистриран за хулиганство, са установени и иззети две пакетчета канабис, с тегло 2 грама.

В жилище, обитавано от Г.И. в Долна Оряховица са иззети 20 боеприпаса за автомат "Калашников". Образувано е досъдебно производство, мъжът е привлечен в качеството на обвиняем и му е наложена мярка за неотклонение "подписка".

В жилище в село Климентово, обитавано от 15-годишно момче, служители на РУП - Полски Тръмбеш открили саморъчно свита цигара и суха зелена тревиста маса в насипно състояние, с общо тегло около 2 грама - канабис. Образувано е досъдебно производство.

Последвайте канала на

1122 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини