Петима загинали в катастрофи през последното денонощие

  • 19 май 2013 10:33

  • 1690
  • 1
Петима загинали в катастрофи през последното денонощие
©

Петима души са загинали при станалите 23 тежки катастрофи през последното денонощие, съобщава СБА. Ранени са 23 души, като за живота на трима от тях съществува опасност.

В района на София са регистрирани 113 леки- и четири тежки катастрофи, петима души за ранени, за живота на един от тях има опасност.

Пътищата от основната пътна мрежа са проходими, настилките са предимно сухи. Платната на автомагистралите "Люлин", "Тракия" и "Хемус" са сухи.

По магистрала "Струма" във връзка с изграждането на пътния участък "Марикостиново-Кулата" ще бъде забранено преминаването на моторни превозни средства, като са организирани обходни маршрути. Затворени за всички МПС са проходите "Златишки" и "Върбишки".

Опасност от падащи камъни има в Искърското и в Кресненското дефиле, както и в Прохода на републиката.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1690 1

Коментари 1

Добави коментар
някой

2013.05.20 | 10:27

1
Ама, защо става така бе? Ама нали караме с включени фаровееее ? Ама как така бееее? С колко намаляха катастрофите в България след поредната простотия на управляващата престъпна група. Това да не ви е Холандия, дето е постоянно сумрак. То си има истинска причина за постоянно вкл. фарове. И причината не е рекет! Че 100 пъти слизам и се качвам в колата на ден, и все някой път ще ми се случи да не ги включааа! Ама рекетьорите дебнат. Променете образованието и ценностната система на народа, спрете да го чалгализирате и олигофренирате и само тогава ще намалеят катастрофите, рекетьори и наглеци!

Добави коментар

Водещи новини