Екшън във Велико Търново (снимки)

  • 14 май 2013 17:11

  • 5345
  • 0
Екшън във Велико Търново (снимки)
© Булфото

Мъж с полицейска униформа е задържан при полицейска операция в района на хранителен магазин от голяма търговска верига във Велико Търново, предаде "СтандартНюз".

Около 15 ч. днес очевидци разказаха че са видели мъж, който е изведен от червено БМВ с великотърновска регистрация с брезент върху главата. Според предварителна информация става въпрос за акция на Вътрешна сигурност на МВР срещу бивш полицейски районен инспектор в едно от близките села.

При опита да бъде задържан, мъжът се е барикадирал в автомобила си и се е наложило да бъде изкаран с газова граната. Стъклото на лявата задна врата на автомобила е счупено. Според очевидци на мястото е имало и стрелба, но от полицията не потвърдиха тази информация.

Криминалистичната лаборатория, извикана на мястото на засадата, най-вероятно е правила тестове за наркотици. От колата е бил изнесен черен найлонов чувал.

Говорителят на Областната дирекция на МВР във Велико Търново Марияна Христова опроверга слуховете, че има убит човек при акцията. В прессъобщение до медиите тя потвърди за полицейска операция, проведена съвместно от служители на ОДМВР - Велико Търново и Вътрешна сигурност, под ръководството на Окръжна прокуратура - Велико Търново.

Задържан е полицай, заподозрян в разпространение на фалшиви пари.

Снимки с ареста може да видите тук.

Последвайте канала на

Десислава Станева
5345 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини