Жена напръска пияния си съпруг с паралитичен спрей

  • 10 май 2013 09:05

  • 1051
  • 0
Жена напръска пияния си съпруг с паралитичен спрей
©

Съпруга напръска с паралитичен спрей пияния си мъж при опит да се защити. Агресивната сцена се разиграла в жилището на семейство Варини в благоевградския жк „Еленово“.

67-годишният Костадин Варин се прибрал от Русия, където живеел и работил от десетина години. В апартамента си заварил съпругата си Марина и сина Александър, които не бил виждал от последното си идване през 2008 г. Отношенията между съпрузите били влошени и живеели фактически разделени от много време. Костадин си имал друга жена в Москва.

Първата вечер в Благоевград обаче всичко минало гладко. Марина, която също е рускиня, сготвила в чест на завърналия се съпруг. На другата вечер обаче той се прибрал пиян, започнал да треска вратите и събудил жена си. 30-годишният син се опитал да го успокои и да го склони да си легне, но баща му посегнал да го удари. Александър хванал ръката му и го отблъснал. Тогава Костадин се люшнал към жена си Марина, която вече била със спрей в ръка. Тя го напръскала. Костадин отишъл в банята да се мие, а през това време жена му успяла да се обади на телефон 112, съобщава Struma.bg.

До идването на полицаите от апартамента се чували ругатни и обиди от вбесения мъж, който се заканвал на жена си и сина си, че ще ги изхвърли през терасата. Служителите на реда прекратили разправията и извикали линейка, която откарала пияния мъж в спешно отделение за проба за алкохол. След около час той се върнал и Марина и синът й светкавично се изнесли да пренощуват при комшийка. На сутринта съседката ги свързала с адвокат Юлия Ангелова, която написала молба за незабавна защита по Закона за домашното насилие. Още същата вечер Костадин Варин е изгонен от жилището му и се изнесъл на хотел.

Последвайте канала на

1051 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини