Спипаха двама пияни шофьори

  • 07 май 2013 09:24

  • 709
  • 0
Спипаха двама пияни шофьори
©

Двама водачи с алкохол са установени при проверки снощи, информират от ОД на МВР.

Около 21.35ч. в Шумен на бул."Мадара" близо до автогарата за проверка е спрян водач на лек автомобил "Форд Ескорт" с шуменска регистрация. Пътните полицаи установили, че 46-годишният водач от село Друмево управлява автомобила след употреба на алкохол. Тестът с дрегер отчел 2,00 промила алкохол. Шофьорът е дал кръвна проба за химичен анализ. Задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление.

Вторият почерпен водач е бил хванат в село Тъкач. Около 22.15ч. в централната част на селото полицейски патрул спрял за проверка 52-годишен мъж от Венец. Той шофирал лек автомобил "Мицубиши Паджеро". Дрегерът отчел 1, 54 промила алкохол в кръвта му. Водачът е съпроводен до Центъра за спешна медицинска помощ в гр. Нови пазар, където е дал кръвна проба за химичен анализ. Задържан е за срок до 24 часа, образувано е досъдебно производство.

Три пътно- транспортни произшествия са регистрирани на територията на ОДМВР- Шумен през последното денонощие. Всички са само с материални щети. За различни констатирани нарушения полицейските служители са съставили 15 акта, наложени са 15 глоби с фиш.

Последвайте канала на

709 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини