Чужденец загина в катастрофа на магистрала Тракия

  • 07 май 2013 09:12

  • 4862
  • 3
Чужденец загина в катастрофа на магистрала Тракия
© Булфото

Един от двамата ранени при снощната катастрофа на АМ „Тракия" е починал. Това съобщиха за Дарик от УМБАЛ „Свети Георги".

Починалият, който е чужденец, е бил настанен в шокова зала на пловдивската болница, но множеството травми по цялото тяло не са позволили да бъде спасен. Пътувалият с него спътник продължава да е под наблюдението на лекарите, но животът му е вън от опасност.

Малко след 18.00 часа в понеделник, на 115-ти км. на АМ „Тракия" в посока София, джип със столична регистрация се вряза в мантинелата.

47-годишен мъж от Република Черна гора е загиналият след катастрофата на автомагистрала „Тракия”, съобщиха от ОДМВР - Пловдив.
Мъжът е починал в болница, а водачът на колата бе ранен при катастрофата вчера на автомагистрала „Тракия” край Пловдив.

Инцидентът е станал около 17.30 часа на 115-и километър. Лек автомобил „Мерцедес Вито”, управляван от Н.Л. на 25 години от София, се ударил в лек автомобил „Опел Астра”, след което преминал през разделителната мантинела и се приземил в лявата активна лента за движение, където се блъснал в товарен автомобил „Рено Мастер”.

Водачът на мерцедеса е с фрактура на едната ръка. Спътникът му – 47-годишен мъж от Република Черна гора, е бил откаран с множество фрактури и опасност за живота в болница, където по-късно вечерта е починал.

Деканът на Икономическия факултет в Подгорица Драган Лайович е загинал при катастрофа в България, предаде Радио Телевизия Черна гора. Телевизията посочва, че все още няма детайли за инцидента. Лайович е роден през 1965 г. и е председател на Борда на директорите на фонда за инвестиции и развитие на Черна гора. Според информациите инцидентът е станал вчера около 17:30 часа край Пловдив.

Последвайте канала на

4862 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
С.

2013.05.09 | 19:01

3
А така.. За първи път чувам, че Вито е джип (колкото и Jeep да е марка, а не сегмент), а не ван. Толкова ли е трудно да чукнеш в гугъл и да видиш какво е Вито и да прецениш на какво ти прилича?!
Де са ви магистралите

2013.05.09 | 00:25

2
Магистралата около Пловдив е пълен кошмар. Скорост по голяма от 80 километра може да ти счупи моста. И като казах мост да спомена че има мостове около Витиня които са съидинени с метални скоби които са точно като легнали полицаи. Пълно безумие за път с ограничение на скоростта 140. Съд до дупка.

2013.05.09 | 00:25

1
не са свикнали с дупките

Добави коментар

Водещи новини