Закопчаха Катъра

  • 01 май 2013 15:26

  • 2876
  • 1
Закопчаха Катъра
©

Служители от сектор "Наркотици" задържаха 23-годишен рецидивист, известен с прякора Катъра.

По първоначални данни А.А.- с множество криминални регистрации и осъждан за притежание на дрога, е пласирал "стоката" в района на ж.к. "Люлин".

Криминалистите действали след получен сигнал и го засекли пред дома му с трима негови клиенти - Р.Ц. /19/ и двама на 17 години.

Полицаите изчакали дилърът да се прибере и едва тогава предприели претърсване на триото, в което намерили сгъвки марихуана, след разпит в районното полицейско управление младежите били освободени. В хода на продължилото наблюдение на района, към 17:00 ч. на 25 април, полицейските служители предприели действия по задържането на А.А., който оказал яростна съпротива, опитал да избяга и изхвърлил на земята син полиетиленов плик с канабис. При обиска от него били иззети мобилен телефон, пари и ключове. В апартамента му криминалистите попаднали на електронна везна, хартиена сгъвка с марихуана, близо 4 500 лева, мобилни телефони със СИМ карти и бележник със записки.

По случая било образувано досъдебно производство, установено е общото количество на иззетия наркотик - 40 грама.

След доклад на материалите по случая, на А.А. е повдигнато обвинение за престъпление по чл.354а от НК и СГП му е наложила мярка за неотклонение "задържане под стража" за срок до 72 часа, изменена по-късно в постоянна.

Последвайте канала на

2876 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.05.06 | 15:31

1
A.A. с прякор Катъра, Б.Б. с прякор Тиквата Цв.Цв. с прякор Цвинокио. Краен резултат: Цвинокио нахрани катъра с тиквата

Добави коментар

Водещи новини