Шефка рита и блъска служителка

  • 01 май 2013 09:41

  • 3756
  • 4
Шефка рита и блъска служителка
©

Побесняла шефка от Горна Оряховица преби своя служителка при спор за разтрогване на трудов договор. За инцидента разказа потърпевша  магазинерка Таня Георгиева, която твърди, че бившата й работодателка Галина Иванова се нахвърлила с юмруци върху нея, след което я повалила на земята и я ритала в корема, също така я е блъскала в стената.

Пред Нова телевизия жената показа синините по ръцете си и разказа, че Иванова побесняла, след като тя отишла при нея, за да си получи парите, които й се полагат при подадено предизвестие за напускане на работа. Младата жена искала да си тръгне, разочарована от условията на труд. За лош късмет на Таня в същия този момент тя получила съобщение, но звукът накарал шефката да си помисли, че служителката записва техния разговор.

Тогава Иванова затворила вратата на офиса си, заключила е и нападнала Таня.

Пред камерите застанаха и други служителки на побойничка, които споделиха, че постоянно били тормозени от нея, макар и не физически. „Наричаше ме „селска пръчка“ и ме заплаши, че ако нещо съм кажела против нея, щяла да направи така, че аз никога да не си намеря работа“, разказа една от жените.

В момента Галина Иванова, както твърди нейната секретарка, е в чужбина. Не вдига телефоните си и не може да бъде открита за коментар на неприятния инцидент.

Заради побоя над младата служителка в прокуратурата е образувала досъдебно производство срещу Галина Иванова за нанасяне на лека телесна повреда.

Последвайте канала на

3756 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
desen

2013.05.02 | 19:05

4
съд за тази гадна пача, къде е инспекция на труда
kyky eb

2013.05.02 | 19:04

2
инспекция на труда lapat pishki predizborno
kyky eb

2013.05.02 | 19:05

3
napravo shte i izkartq zabite 6te buta i shte blaska .. axx mamicta vii .. tq slujitelakata deto ne e znaela da se obarni i da ii izkartii fizionomiqta .. na taq

2013.05.02 | 06:52

1
Абе в чужбина, друг път, тая мишка се крие в панелката си. Кой я знае каква е некадърна и само с подли номера се държи на службичката си.

Добави коментар

Водещи новини