Румънски ТИР изхвърли трактор в нива (галерия)

  • 30 април 2013 15:41

  • 3002
  • 2
Румънски ТИР изхвърли трактор в нива (галерия)
© Булфото

Двама души пострадаха при зверска катастрофа на пътя Велико Търново - Полски Тръмбеш.

Инцидентът е станал тази сутрин около 04.45 часа. Трактор, управляван от 33-годишен великотърновец, се движел в посока от Полски Тръмбеш към Велико Търново. На около 2 км от разклона за село Полски Сеновец го застигнал и блъснал румънски товарен автомобил „ДАФ" с прикачено полуремарке, управляван от 57-годишен румънски гражданин.

В резултат на удара тракторът е изхвърлен в крайпътна нива и деформиран до неузнаваемост. Пострадал е водачът му, който е откаран в Спешна помощ - Велико Търново и настанен за лечение с фрактура на дясна раменна кост. С оплаквания с болки в гърдите в болницата е откарана и 61-годишната съпруга на водача на товарния автомобил.

Двамата водачи са тествани за алкохол, пробите са отрицателни.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3002 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
onzzi

2013.05.01 | 15:24

2
04.30 traktor po skorosten p1t ta to e oshte t1mno traktorista e vinoven
ннддааа

2013.05.01 | 15:12

1
Пътя не е скоростен и ако е имал изправни светлини може да се движи когато си поиска!!За разлика от другите земеделците излизат по рано работа а не като стане горещо!А проблемът е че там тировете гонят като малоумни както и турските автобуси!!Обаче тях не ги закачат!Решението е наистина скоростен път Русе-Свиленград но ако дойдат комунистите на власт забравете!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини