Младеж преби мащехата си

  • 24 април 2013 12:22

  • 1462
  • 0
Младеж преби мащехата си
©

26-годишен мъж от с. Климентово е задържан за побой на мащехата си след пиянски скандал. Семейната свада се разиграла в събота в дома им в селото.

Сигнал в полицейското управление в П. Тръмбеш подали съседи едва вчера. Между потърпевшата и мъжа, с когото живеела на семейни начала, и сина му често възниквали скандали заради 4-месечното й дете, чийто баща бил неизвестен.

В събота младият мъж в нетрезво състояние отново подхванал темата и се скарал с мащехата си. Разпрата прераснала в юмручна разправа, при която мъжът многократно удрял и ритал потърпевшата в областта на главата и тялото. 40-годишната жена е настанена за лечение във великотърновската болница и по данни на лекарите към настоящия момент е с фрактура на ребро и множество кръвонасядания по тялото.

За случая са уведомени Отдела за закрила на детото и спрямо бебето е осъществена полицейска закрила. 26-годишният, който досега не е имал криминални провинения, е задържан за срок до 24 часа. Работата по изясняване на случая продължава.

Последвайте канала на

1462 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини