Бивш антимафиот заплашва жена си

  • 23 април 2013 09:53

  • 3640
  • 0
Бивш антимафиот заплашва жена си
©

Жена от Велико Търново е убедена, че корупция и лъжи са причината за отнемането на попечилските й права върху собственото й дете. Съпругът на Юлия Донева – Борислав Недков е бивш антимафиот, а сега известен адвокат в съда, в който се гледа делото.

Тя разказа историята си в сутрешния блок на TV7. "От момента в който поисках развод от моя бивш съпруг, той ми заяви, че няма да получа детето и спокойствието си, благодарение на неговите връзки. Навсякъде посрещах натиск и съвети да се откажа. Дори ме заплашваше, че няма да се позная след делото.", разказа Донева. Според нея, Борислав Недков е направил всичко възможно да я омаскари на делото използвайки хора от криминалния контингент, които са бивши обекти на негови разследвания. "Тези хора твърдяха, че ме познават и разказваха всякакви лъжи за мен. Не се чувствам спокойна за моята и сигурността на детето ми." На първите заседания на съда е имало много нарушения, които трябва да бъдат разследвани, добави Донева.

Бившият антимафиот Борислав Недков се включи по телефона и категорично отрече всички обвинения на бившата си съпруга и добави, че въпреки обидата и унижението, което тя е причинила на него и на детето им с разгулното си и аморално поведение, той е бил готов на споразумение, което тя обаче е отхвърлила. Самото дете заяви, че иска да остане при майка си.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3640 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини