Трима мъже са обвинени в отвличане на жена от Свищов

  • 19 април 2013 11:03

  • 1364
  • 0
Трима мъже са обвинени в отвличане на жена от Свищов
©

Трима мъже са обвинени в отвличане на 48-годишна жена от Свищов, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Велико Търново.

Мъжете са обвинени след няколкомесечно разследване.

Престъплението е извършено в нощта на 12 срещу 13 октомври миналата година. Потърпевшата била с приятели в местността Топлата минерална вода край Свищов. Когато си тръгнали от там, били застигнати от лек автомобил "Рено Лагуна", в който пътували четирима мъже в явно нетрезво състояние. Единият от тях слязъл и започнал да дърпа жената към автомобила. С помощта на друг мъж от компанията успели да я вкарат вътре. След това потеглили в неизвестна посока.

Приятелите на потърпевшата веднага сигнализирали полицейските служители. На мястото незабавно е бил изпратен полицейски патрул.

При извършен обход в района Реното е установено паркирано в близост до индустриалната зона на града. В него полицейските служители установили жената и 39-годишният С. Е. от силистренското село Черник. В близост до колата били и приятелите му 24-годишният Д. С. от Дулово, 37-годишният Н. Х. от село Черник, и 42-годишният Л. Е. от Габрово, всички неизвестни на полицията. Те са отведени в полицейското управление за изясняване на случая.

Установено е че спрямо потърпевшата не е било упражнено сексуално насилие.

По случая е образувано досъдебно производство.

Вчера С. Е., Д. С., Л. Е. и Н. Х. са привлечени в качеството на обвиняеми за отвличане, извършено в съучастие. На С. Е., Д. С. и Л. Е е наложена мярка за неотклонение "подписка". Н. Х. е обявен за общодържавно издирване.

Последвайте канала на

1364 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини