Бомба в колет на летището в София

  • 19 април 2013 07:02

  • 3025
  • 3
Бомба в колет на летището в София
©

България се е разминала на косъм от зловещ атентат, планиран да отнеме живота на хиляди жертви. Малко преди успешната атака на летище Сарафове край Бургас, която взе 6 човешки жертви, опит за терористичен акт е имало и на летище София, пише "Всеки ден".

Миналата пролет на столичната аерогара е пристигнала пратка от международен куриер, която щяла да потопи в кръв цялото летище.

За щастие адската машина е била обезвредена от спецченгетата от "Оперативни и технически операции" (ДОТО) към МВР, а случаят веднага е потулен, за да не се внася паника. 

Според изданието сапьорите са констатирали, че взривът е бил мега мощен. Източник на вестника твърди, че планираната атака е била в пъти по-жестока от терористичния акт на московското летище Домодедово от 24 януари 2011 година, отнел живота на 35 души. 

От пресслужбата на МВР  са категорични, че информация за случая, касаещ националната сигурност, трябва да бъде обсъдена от шефовете в министерството, преди това няма как да се получи потвърждение или отказ.

Последвайте канала на

3025 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
вили

2013.05.01 | 16:18

3
Това е невъзможно !!Международен куриер,да пренесе пратката до София!!!!!АБСУРД!!!!!Сергейчови внасят паниката!!!!!
ТТТ

2013.04.19 | 10:31

2
Защо политизираш съобщението в сайта ? Голям политикант се извъди.Явно нещо дълбоко ти липсва - някоя гънка.
Мега...пъти...

2013.04.19 | 10:19

1
да потопи в кръв... ?! Тия вече ни нямат за нищо ! Да им се забрани да гледат филми на ужасите !! Браво, ако въобще е имало нещо такова !! Можете ли да си представите обаче, на какви проверки се подлагат навсякъде сега по света подобни пратки, да не говорим за "мега" големите !??

Добави коментар

Водещи новини