Спипаха крадци на гориво

  • 18 април 2013 15:19

  • 964
  • 0
Спипаха крадци на гориво
©

Трима крадци на гориво и растителни препарати са арестувани след съвместни действия на служители от три полицейски управления, съобщиха от Областната дирекция на МВР във Варна.

Малко след полунощ в сряда мъжете са проникнали в стопански двор в провадийското Равна. От три трактора и един камион източват около 1 000 литра дизелово гориво. Апашите са задигнали и над 150 литра различни препарати за растителна защита. Потърпевшите от кражбата много скоро откриват липсите и подават сигнал в полицията. По следите на престъпниците тръгват криминалисти от Провадия, които установяват, че извършителите са се оттеглили към села на територията на Областната дирекция на МВР Шумен. С помощта на полицаи от Нови пазар в покрайнините на градчето са задържани трима души, а в джипа, с който се придвижвали – тубите с гориво.

Двамата мъже на 21 и 56 години са от с. Радан войвода, община Девня, а третият на 40 г. е от вълчидолското село Стефан Караджа.  В дома на мъжете от девненското село са открити останалите вещи, задигнати в с. Равна. Намерени са и други крадени предмети. Има данни, че кражбите са извършени на територията на други дирекции на МВР в Североизточна България. Тримата са задържани за 24 часа.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
964 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини