19-годишен е с опасност за живота след катастрофа

  • 24 юли 2011 14:01

  • 1115
  • 0
19-годишен е с опасност за живота след катастрофа
©

Около 21.50 часа снощи на пътя Бургас-Слънчев бряг, непосредствено след бензиностанция „ЛУКОЙЛ” в посока към автосервиз „Ситроен”, на неосветен участък от пътя, настъпва пътнотранспортно произшествие с участието на автобус „Сетра”, с бургаска регистрация, управляван от 47-годишния Н.С. от Каблешково и лек автомобил „Опел Зафира”, с бургаска регистрация, управляван от 18-годишния Н.Г. от Поморие.

От пътнотранспортното произшествие в МБАЛ-Бургас са откарани пътниците от лек автомобил „Опел” - 19-годишният А.Ю. от Пловдив, пътувал на предната дясна седалка. Получил е съчетана травма и е настанен в отделение „Реанимация” с опасност за живота; 18-годишният И.К. от Бургас, пътуващ на задната седалка в ляво, получил контузия на главата, обработен и освободен за домашно лечение, без опасност за живота; В.М., 15-годишен от Поморие, пътуващ на задната седалка в средата, получил контузия на главата, обработен и освободен за домашно лечение, без опасност за живота и 17-годишният К.Г. от бургаския квартал „Сарафово”, седящ на задната седалка в дясно. Той е получил фрактура на първия шиен прешлен, настанен за лечение в отделение „Неврохирургия” без опасност за живота.

По първоначални данни водачът на автобуса е предприел маневра от дясната в лява лента, за да даде предимство на движещ се по пътното платно пешеходец, в резултат на което водачът на лекия автомобил „Опел”, виждайки че пътното платно в което се движи отеснява, вероятно е загубил самообладание и усуркал автомобила в средната пътна мантинела.

Предстои извършването на повторен оглед в светлата част от денонощието.

Последвайте канала на

Весела Найденова
1115 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини