Задържаха непълнолетен за убийството на 20 - годишен младеж

  • 24 юли 2011 13:20

  • 1469
  • 0
Задържаха непълнолетен за убийството на 20 - годишен младеж
©

В резултат на полицейските действия, предприети от служители на Главна дирекция „Криминална полиция” - София, сектор „Криминална полиция”-ОДМВР-Бургас, отдел „Досъдебно производство” – ОДМВР-Бургас и Районно управление „Полиция”-Несебър, е установена самоличността на трите лица, участвали в сбиването на 14 юли тази година, в близост до бар „Го Го гърлс” в Слънчев бряг, при което прободна рана в областта на гърба, засегнала множество вътрешни органи, артерия и бял дроб, получи 20-годишният Р.Е. от Несебър.

Въпреки медицинските интервенции и грижи, предприети спрямо пострадалия Р.Е., същият почина на 20 юли в бургаската болница. На 22 юли са задържани участниците в сбиването. Това са 17-годишните П.Х., К.К. и З.К., всички от Сливен. В хода на разследването са извършени претърсвания в наетите от младежите хотелски стаи в Слънчев бряг и дома на П.Х. в Сливен, при което са намерени и иззети веществени доказателства. В хотелската стая, обитавана от З.К., са намерени и иззети около 150 грама суха тревна маса (марихуана) в различни разфасовки, във вид подходящ за разпространение.

Вчера след проведени множество оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия, сред които разпити на свидетели пред съдия, разпознаване и други, по безспорен начин е доказана вината и е привлечен в качеството си на обвиняем за престъпление по чл. 115 от НК (умишлено убийство) 17-годишния П.Х. Наложена му е мярка за неотклонение „задържане под стража за срок от 72 часа”, като е приведен в следствения арест в Бургас.
Работата по случая продължава.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1469 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини