КАТ проведе акция "Светлина" в Търговищко

  • 15 април 2013 14:55

  • 1286
  • 1
КАТ проведе акция "Светлина" в Търговищко
©

През почивните дни в Търговищка област е била проведена специализирана полицейска операция, наречена "Светлина", информираха от ОД на МВР.

В нея са участвали служители от секторите "Пътна полиция" и "Охранителна полиция" в дирекцията. Целта на осъществените проверки е било използването от водачите на включени светлини и през светлата част на денонощието.

В хода на проверката са били констатирани 110 нарушения от шофьори, които управлявали моторни превозни средства с невключени светлини. Най-много от нарушенията били в община Търговище - 59. в община Омуртаг с изгасени фарове са се движели 37 водача, а в община Попово - 14. За извършените нарушения на съответните водачи са наложени глоби по фиш според Закона за движение по пътищата.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1286 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
1

2013.05.03 | 12:47

1
Това поредно малоумие на ГЕРБ, да се кара на фарове през деня, трябва да отпадне още в първите дни на новия парламент. Ние не сме в северна Европа, а в южна и имаме около 250 слънчеви дни в годината... Ползите са само за ПП ГЕРБ, които някои еврочиновници са потупали по гърба в някой годишен доклад без да са стъпвали в слънчевата ни страна и КАТ-аджиите, които имат още едно основание за искане на подкуп..

Добави коментар

Водещи новини