Закопчаха младежа, нападнал с нож племенницата на благоевградския кмет

  • 10 април 2013 14:40

  • 753
  • 0
Закопчаха младежа, нападнал с нож племенницата на благоевградския кмет
©

Нападателят, който поряза с нож племенницата на кмета на Благоевград Атанас Камбитов Весела и нейният приятел Станислав, след купон в благоевградска дискотека, е задържан тази сутрин в София, съобщава сайтът struma.bg.

Извършителят е 23-годишният Иван П., който има и други регистрирани криминални прояви. От камерите в дискотеката, в която е започнала разпрата между младежите, се вижда как Иван се опитва да отнеме телефона на Станислав, поради което полицаите го издирвали за нападение по чл. 198 от НК за кражба, чрез употреба на сила. Сбивания, кражби и притежание на наркотици са другите нарушения, за които е регистриран „ножарят", както стана известен той след случая с кметската племенница.

Днешното му задържане е със заповед за 72 часа, като предстои среща с прокурор за повдигане на обвинение и снемане на показания от извършителя.

Преди седмица кметската племенница Весела и приятелят й Станислав бяха нападнати без причина от Иван П., който счупвайки страничното стъкло на лекия автомобил на Станислав, го наръгал с нож в областта на ръката и лицето. В опит да защити приятеля си, и Весела попада под ударите на „ножаря", като получава порезни рани по едната ръка.

Последвайте канала на

Novini.bg
753 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини