Закопчаха крадци на кабели

  • 08 април 2013 14:06

  • 970
  • 2
Закопчаха крадци на кабели
©

Крадци на кабели са задържани в землището на село Новачене. В същото време в пункт за скрап са заловени други двама опитали да пласират открадната мрежа и колове.

Около 13:40 ч. на 7 април служители на РУП - Ботевград реагирали на сигнал, че неизвестни копаят в землището на селото. Така на място били заловени В.М./37 г./ и Н.Д./40 г./. Час по-късно в РУП - Правец подали жалба жители на село Разлив, че от частен имот изчезнала оградна мрежа и железни колове.

Криминалистите бързо насочили вниманието си към пункт за изкупуване на метали в Ботевград и в момент на продажба на откраднатото задържали 18-годишният П.П. от селото и авера му М.К. /19 г./ от Червен бряг.

По случаите са образувани досъдебни производства.

Работата по документирането им продължава.

Последвайте канала на

970 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Раждайте Българи!

2013.04.08 | 19:37

2
Братя българи, раждайте повече деца, учете ги на патриотизъм, да знаят кои сме българите и да обичат майка България, защото положението изобщо не е розово. Момента в който тази циганска сган ни стигне по брой ще започне гражданска война, поради простата причина, че ние с тях не можем да си съжителстваме в разбирателство. Те са лъжливи, крадливи, мързеливи, не работят, не плащат сметки (познайте кой им го плаща тока), такси, глоби, не си плащат билетчето в градския транспорт, законите не важат за тях. Живеят на гърба на нашите помощи без да допринасят с нищо за развитието и за добрия живот в тази държава и не работят нищо. Те мразят нас българите, защото живеем по-добре от тях, поради простата причина, че си търсим работа и искаме да работим, за да поддържаме един що-годе нормален човешки начин на живот и да живеем като нормални хора в днешния развиващ се свят. Циганите хем искат да живеят с нашия стандарт на живот, хем да не работят по цял ден, ами няма как да стане. Раждайте деца, братя българи, само по 2 деца на семейство не е достатъчно - това е минимума, за да се възпроизведат самите родители, за да може когато 2-мата родители умрат от старост да са оставили 2 деца на тяхно място. Само с по едно дете в семейство единият родител не се възпроизвежда - така умират повече хора, отколкото се раждат и популацията на българите намалява (а за миграции изобщо тук не споменавам, те са отделно). В европейските и изобщо развиващите се (а и не само) страни по света се отглеждат по 3 и повече деца в семейство - дори румънската популация расте - само нашата намаля. Циганите раждат по 15 деца, мислете му след 30 години, когато нашите старци и пенсионери си отидат (а те са сигурно 50% от българите в страната)! Проблемът е политически, трябва да притиснем политиците да направят нещо по въпроса с мангалската раждаемост, преди да е станало късно, няма за кога да се ослушваме! А колкото до тези лицемерщини за интеграцията, тях да ги разправят из водещите страни в ЕС, когато нашите цигани им се изсипят там с рейсовете при тях и започнат да си правят мизериите

2013.04.08 | 14:23

1
za sajalennie nqma jertvi DDDDDDD

Добави коментар

Водещи новини