Моторист е с опасност за живота

  • 08 април 2013 12:05

  • 1417
  • 0
Моторист е с опасност за живота
©

Мотоциклетист от Казанлък е с опасност за живота след катастрофа по пътя Казанлък - Стара Загора. Инцидентът е станал след разклона за гр. Мъглиж, където мотоциклетистът предприел изпреварване на десен завой, навлязъл в лентата за насрещно движение и се ударил челно в предна лява гума на товарен автомобил, управляван от 48-годишен старозагорец.

След удара мотоциклетът и водачът са излезли от пътното платно и паднали в крайпътна канавка. Мотоциклетистът е с фрактура на двата крака, на лявата ръка и множество вътрешни натъртвания. Откаран е в МБАЛ - Стара Загора с опасност за живота. Водачът на товарния автомобил е тестван с дрегер, който не е отчел наличието на алкохол в кръвта.

В МБАЛ - Стара Загора е откаран и велосипедист, пострадал при катастрофа в града. Той е блъснат от движещ се с несъобразена скорост автомобил „Фолксваген Голф". Инцидентът е станал на бул. „Патриарх Евтимий". Велосипедистът е с разкъсно-контузна рана на главата, фрактура на дясното бедро и ръка, както и на подколенницата. Опасност за живота му няма.

След удара „Фолксваген-а" излязъл извън пътното платно, блъснал се в метална мрежа-ограда на частен дом и се преобърнал по таван в дворното място. Водачът на автомобила не е получил наранявания. Направените алкохолни проби са отрицателни.

Последвайте канала на

1417 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини