Калин Георгиев: Хората ни разсъждават по различен начин след атентата

  • 06 април 2013 19:54

  • 1350
  • 4
Калин Георгиев: Хората ни разсъждават по различен начин след атентата
©

Има хора, които не знаят колко е скучно да се занимаваш със СРС, колко е трудно да експлоатираш СРС, на всичкото отгоре е и скъпо. Това е много сериозна, аналитична работа. Проблемът е, че ни гледат терористични организации, че ни гледат разузнавателни централи. Това каза Калин ГеоргиевКалин Георгиев Калин Георгиев е роден в Пловдив. Завършва руска филология в Пловдивския университет, главен секретар на МВР, в интервю за предаването на ТВ7 "Челюсти".

Ние в момента сваляме картите и казваме, че националната сигурност на България не ни интересува. За мен това е дълбоко погрешно и наистина го смятам за налудничаво. Относно скандала с подслушванията, главен комисар Георгиев заяви, че откакто е главен секретар на МВР, никой в МВР не е използвал СРС, така че да подслушва или проследява журналисти. Той успокои, че службите си вършат работата и няма повод за притеснения у хората след атентата в Бургас.

„Аз мога да гарантирам, че са взети всички необходими мерки за сигурността на българските граждани, но това не значи, че ние сме повишили стандартните мерки за сигурност след атентата в Сарафово. Просто не сме ги сваляли оттогава. Естествено борбата с тероризма е изключително важна тема за МВР, за структурите на ДАНС, за останалите специални служби и в момента дейността на органите на полицията са пречупени през противодействието на тероризма. Проведени са множество обучения, просто хората ни разсъждават по един по-различен начин след атентата”, каза още Калин ГеоргиевКалин Георгиев Калин Георгиев е роден в Пловдив. Завършва руска филология в Пловдивския университет.

Последвайте канала на

Весела Найденова
1350 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Граф Монте Кристо

2013.04.07 | 14:15

1
Аз съм човек на Бойко това каза по Нека говорят пред Росен Петров този тиквеник,същият трябваше да си е подал оставката още при случая Катуница,после след атентата в Бургас и накрая при побоя на Орлов мост нанесен на протестиращите младежи и по-стари хора,да не говорим ,че допуска циганите да продават контрабандни цигари пред Дирекция на полицията в София,да убиват пенсионери по селата за по 2 лева,да обезкостяватвилните ни зони,да крадат медни проводници ,да изсичат горите безнаказано,да проституират по магистралите ,да джебчийстват по градския транспорт,а неговите подчинени да спят по паркингите в патрулните коли.Този човек е отговорен на последните общински и президентски избори да се внасят и изнасят чували с бюлетини в зала Универсиада под надзора на неговите подопечни ,а той ходел след Борисов-Сикаджията и си записвал в бележника си как да забогатее от далавери в полицията!
гербер

2013.04.07 | 14:16

4
Ти си много прост и нагъл ЛЪЖЕЦ!!!
шер

2013.04.07 | 14:16

3
Много са далеч от професионализма в полицията. Работят по комунистическите сводки, сиреч по малко физически и умствени усилия. Страх от бандитите и мачкане на по- слабите.

2013.04.07 | 14:16

2
Боклук - гледа ни и ни лъже Типичен гербаджия

Добави коментар

Водещи новини