Кола излетя в канавка на пътя Хасково-Димитровград

  • 03 април 2013 19:00

  • 974
  • 0
Кола излетя в канавка на пътя Хасково-Димитровград
©

Катастрофа по пътя Хасково - Димитровград стана този следобед. Лек автомобил „Опел Кадет” се преобърна в канавка точно до отбивката за Пловдив, съобщава Дарик.

Колата управлявал  57-годишният Йордан Вълчев. Той и още един мъж пътували за Стара Загора, където живеят. Поради несъобразена с дъжда и мокрия път скорост шофьорът изгубил контрол над управлението. Колата поднесла, излязла от пътя, преминала през пътен знак, като го отсякла наполовина. Предницата на автомобила хлътнала в канавка, а леко стърчащата „задница” привличаше любопитството на минаващите по пътя. Шофьорът и спътникът му са невредими. Минути след инцидента на мястото дойде цялата им фамилия от кв. „Репбулика”. Оказа се, че колата е била нестабилна, защото е била претоварена със 120 литра ракия.

Любимото питие на милиони било налято в туби от минерална вода. По-голямата част от тях били натоварени в багажника. След  успокоението, че двамата мъже не са пострадали, те отделили специално внимание и на ценния товар. Стана ясно, че веднага след като са успели да излязат от катастрофиралата кола, двамата пътуващи внимателно са изнесли ракията, като бутилките бяха старателно подредени далеч от катастрофиралата кола в очакване на друг превоз. Освен това категорично се доказа, че превозвачът на толкова алокохол е шофирал трезвен. В кръвта на Йордан Вълчев не бяха открити следи от алкохол.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
974 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини