Цяло семейство загина в катастрофата край Русе (видео)

  • 03 април 2013 14:54

  • 2961
  • 0
Цяло семейство загина в катастрофата край Русе (видео)
©

Жертвите на тежкия пътен инцидент в Русенско са четиричленно семейство, от което е оцелял само единият син, 23-годишният В.В., съобщи Ruse-News.Той е получил политравма, в момента е хоспитализиран в болницата. Майка му, баща му и брат му са загинали при зловещата катастрофа.

Трагедията се разиграла около 21,30 ч. снощи. Семейството, което е от Ново село, се прибирало от Божичен. Водачът не успял да вземе завой на пътя, автомобилът излетял вляво от пътя и след като помел 2 дървета, паднал в дерето. Поне следите от гумите на автомобила показват, че водачът е карал с доста висока скорост.

За трагичния завършек „спомогнал“ и факта, че БМВ-то е било „обуто“ с летни гуми и то – доста износени. При удара на място загинали бащата, който управлявал колата, съпругата му и по-големият брат. В.В. пък прекарал 11 страшни часа в намачканата до неузнаваемост кола, заедно с труповете на близките си.

Автомобилът бил забелязан от преминаващ наблизо автомобил едва в 8,30 ч. тази сутрин. На място незабавно били изпратени екипи на полицията от Две Могили и Русе, на "Спешна помощ" и на групата за "Спасителни дейности" към областното управление "Пожарна безопасност и защита на населението". Около 9 часа спасителите успяха да извадят оцелелия мъж, който незабавно беше откаран в болницата. След около час, колкото време беше необходимо да разрежат автомобила, бяха извадени и телата на загиналите. Следствен екип на ОД МВР работи по изясняване на причините за инцидента, след което с кран автомобилът ще бъде изваден от дерето.

 

Последвайте канала на

2961 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини