Моторист пострада тежко след удар в бус

  • 02 април 2013 11:41

  • 1315
  • 1
Моторист пострада тежко след удар в бус
©

Моторист пострада тежко при пътен инцидент снощи във великотърновското село Пчелище. В 19.16 часа е получен сигнал от очевидец на произшествието, който съобщил, че на ул. „Първа" в селото са катастрофирали мотоциклет и бус.

24-годишният водач на мотоциклет "Сузуки" - И. Й. от с. Мерданя, се движел от центъра на селото в посока Церова кория. В противоположната посока се придвижвал "Форд транзит" с великотърновска регистрация, управляван от 56-годишен великотърновец. За да избегне неравност на пътното платно, мотоциклетът се ударил в лявата страна на товарния автомобил.

При сблъсъка са пострадали мотористът и возещият се отзад с него 18-годишен младеж. По-тежко е състоянието на моториста, който с фрактури на черепа и лявата предмишница и е настанен в нервно-хирургичното отделение на болницата във В. Търново, но без опасност за живота. Возещият се с него младеж е с открита фрактура на лява подбедрица, настанен е в ортопедичното отделение на болницата, също без опасност за живота.

Последвайте канала на

1315 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Петър Дойнов

2013.04.08 | 12:15

1
Да бе, то само една "неравност" има по този път, нали?!? Или Рашката, както обеща, че ще преасфалтира пътя, след като спрат ТИРовете (които бяха отбити за ремонта на моста на Южния пътен възел на Велико Търново) си изпълни ангажимента, а? Да ми пуснат 30+ тонни машини по четвъртокласна пътна мрежа - пълно безумие, разбиха пътя и вече дяло десетилетие никой не го оправи!!!

Добави коментар

Водещи новини