Психиатър: След самозапалванията идват убийствата

  • 27 март 2013 12:27

  • 1124
  • 3
Психиатър: След самозапалванията идват убийствата
©

До два месеца не изключвам да започнат убийства и други саморазправи. Обществото ни е „шизофренно болно". Сега сме във фаза автоагресия, следващата е агресивната, заяви пред Марица психиатърът д-р Веселин Герев. Това означава, че енергията им от недоволството ще се изсипе навън.

Аз алармирам от 2 години за това, което се случва сега, а именно самозапалванията и дори онова, на което станахме свидетели снощи - човек започна да си реже пръста. До тия процеси не се стига за ден-два. Това е резултатът от стресовия живот в продължение на 4-8 години. Върху хората се струпа невероятен тормоз, кредити, безработица. Най-лошото е, че хората не виждат идея за промяна, допълни психиатърът.

В Европа този проблем се наблюдава от 2,5 година. При нас тепърва ескалира. Кризата още не е настъпила в апогея си, смята д-р Герев. Според него той ще дойде в края на годината. Целта не е да плашим хората, а да им помогнем. И допълни, че трябва всеки, който усеща у себе си напрежение да потърси психиатър.
 

Последвайте канала на

Novini.bg
1124 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Войвода

2013.03.28 | 20:59

3
Не, обществото не е болно, това е нормалната ответна реакция. Призовавам всеки, който е решил да слага край на живота си поне преди това да застреля някой и друг депутат!

2013.03.28 | 20:59

2
Наистина защо да се убиваме ние обикновените хора а тези които ни докараха до тук да си живеят живота.Ние овце ли сме ? Нека да се превърнем в лъвове и да изядем тези които толкова години ни биеха и ни настройваха един срещу друг.
Катя

2013.03.28 | 20:59

1
Убийствата трябва да започнат от политиците и мутрите-бизнесмени с бели якички.

Добави коментар

Водещи новини