Цветари продават дрога на столичен пазар

  • 24 март 2013 08:17

  • 3408
  • 7
Цветари продават дрога на столичен пазар
© Булфото

Столични дилъри въртят нова схема за продажба на дрога, използвайки прикритието на цветари, пише "Телеграф". 

Първият "изгорял бушон" се оказа Светльо Цветаря, който държи сергия на столичния пазар "Димитър Петков". "Има оперативни данни, че този Светльо Цветаря е продавал хероин и амфетамини за Геле Черния. Опитвал се е да скатава по 23 лева от доза, но са го хванали", коментират криминалисти. 

Не е вярно, че има война между цветарите и се палят, за да се сплашват. Не е вярно, че пожарът е избухнал от неизправност в газовите бутилки. Всички знаят, че е заради наркотици. Тоя Светльо и той беше наркоман. По цял ден пред павилиона се въртяха някакви отрепки. След палежа  момчето изчезна, разказва съседът по сергия Славчо Славчев.

Той е категоричен, че повечето продавачи са роми и се знаят. "Правим си конкуренция, но палежи и мръсни номера не е имало. Това е заради дрогата. Така запалиха Светльо, а изгоряха още три сергии. На мен ми съсипаха стока за 3000 лева", жалва се Славчев.

Според изданието наркоиграчите в района са Киро Японеца, Жабата, Джуката и Геле Черния. Наказание чрез палеж е най-характерно за Геле.

Последвайте канала на

3408 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
mechkata

2015.03.03 | 14:04

7
ГЕЛЕ ЧЕРНИЯ В МОМЕНТА Е КМЕТ НА гр ТРЪН И Е НЕДОСЕГАЕМ ПИТАЙТЕ МАДЖО.

2015.03.03 | 14:03

6
Тоя геле черния не беше ли човек на стоил славов дето го взривиха в асансьора на бул инс? Едно време въртеше бизнес със "безакцизното гориво". Къде е "изпълнителната власт"? Знае се всичко за всеки, защо нищо не се прави? Къде е Държавата, къде е полицията? Колко млади и заблудени хора трябва да си отидат? Те и децата на правоимащите не са застраховани от наркоманията!
в името на Народа

2013.03.24 | 16:15

5
ТАЯ СГАН ЗАСЛУЖАВА ДА СТАНЕ НА ПЕПЕЛ
Kayyo

2013.03.24 | 14:48

4
Кучетата си лаят, керванът си върви.... Всичко се знае , но кому е нужно да се оправят нещата? Нима на полицаите децата да си легнат гладни , или министерските дъщери (социялно слабите де) да останат без няколко декара дюни на морето.

2013.03.24 | 14:47

3
ДО КМЕТА НА СОФИЯ-Уважаема г-жо кмет,мойте уважения в личен план,защото смятам,че сте честен човек,но кога ще премахнете,тази ганрена" наречена борса за цветя,която превзе цяло каре и тротоарни площи. на и около пазар Д.Петков"Деца и възрастни,лавират м/ у паркиращи коли и камиони.Трупат тонове боклук в контейнерите,а такса смет е плащат живущите наоколо.Къде отиват т.н ежедневни такси,в чии джоб,след като една бабка ми каза,че плаща за 1 кашон поставен на тротоара 10 лева?Колко ли взимат за камионите и бусовете,за шатрите?Никой не работи с фискален апарат-,а там се въртят десетки хиляди лева ежедневно,без почивка.Значи няма и плащане на данъци.Цели ромски фамилии,са окупирали тротоари и пътя,(няма лошо,но не плащат никакви данъци)паркираните им кли са над клас-среден,а сигурно се водят и безработни.Очевадно недекларираните печалби са огромни,щом идват коли от цяла България.-Моята препоръка към Вас-Създайте специализирана борса,с терен,охрана,регистриране на производители и търговци,издаване на фактури и фиск.бонове от всички.Така в бюджета на столицата ще влязат милиони.Само за 8 Март са продадени цветя за около550 хиляди лева,колко данък е влязъл от тях в СГО?
pa taka de

2013.03.24 | 14:46

2
ВСЯКА ВЛАСТ КОЯТО И ДА Е , КАТО ДОЙДЕ НА ВЛАСТ СИ ВЗЕМА ПРОЦЕНТА ОТ ПРОДАЖБАТА НА НАРКОТИЦИ И СИ ТРАЕ - ТОВА Е ИСТИНАТА !!! САМО ПРОЦЕНТА СЕ ПРОМЕНЯ И ТЕЗИ КОИТО ГО ПРИБИРАТ !!!
справедливия

2013.03.24 | 14:45

1
и този изрод да стане на пепел....

Добави коментар

Водещи новини