Хлапета се биха пред театъра в Търговище

  • 21 март 2013 14:22

  • 672
  • 0
Хлапета се биха пред театъра в Търговище
©

Малко преди 19 часа в сряда, в ОД МВР-Търговище е получен сигнал за възникнал скандал между деца в района на градинката пред Драматичния театър в града. Установено е, че се касае за конфликт между две момчета на по 12 години, възникнал в следобедните часове в основно училище в Търговище, където те учат.

Установено е също, че техен трети съученик е организирал боя помежду им. На мястото на конфликта са присъствали още 8-9 техни приятели. От участниците в скандала са снети обяснения от инспектор в Детска педагогическа стая, след което децата са предадени на родителите им. Уведомено е ръководството на училището. Материалите по случая ще бъдат изпратени в Общинската комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни.

Ръководството на дирекцията благодари на гражданката, подала сигнала за инцидента, като счита, че именно това е най-правилната реакция при такива случаи. Особено като се има предвид, че в този час в района на инцидента е имало и други гражданни, които безучастно са наблюдавали случващото се.

Последвайте канала на

672 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини