Арестуваха дилъри на метамфетамин и марихуана (снимки)

  • 18 март 2013 12:11

  • 2908
  • 0
Арестуваха дилъри на метамфетамин и марихуана (снимки)
© МВР

Трима мъже са задържани при спецоперация срещу наркоразпространението на територията на ОДМВР-Габрово, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Полицейската операция, насочена срещу притежанието и разпространението на наркотици в Габровска област, е осъществена през периода 14-17 март. На територията на Севлиево криминалисти от ОДМВР-Габрово и колегите им от районното полицейско управление задържали двамата рецидивисти Б.Б./33 г./ и Т.Х. /35 г./ - и двамата осъждани. При личен обиск от Б.Б. е иззет пакет с 24 гр марихуана, а от жилището му – семена и суха листна маса канабис. При претърсване на дома на Т.Х. в Севлиево и на къщата му в с. Добромирка служителите попаднали на други 220 гр от същия наркотик.

В Габрово е задържан и дилър на метамфетамин. Осъжданият многократно за кражби, държане на наркотични вещества, нанасяне на средна телесна повреда и управление на МПС след употреба на алкохол, Р.Н. /31 г./ се придвижвал с лек автомобил „Пежо“. Той бил подготвил дрогата за разпространение в отделни полиетиленови пликчета. От него и при претърсване в дома му са иззети общо 57 гр метамфетамин, 5 гр марихуана и електронна везна.

Тримата мъже са задържани в рамките на 24 часа, а на Р.Н. мярката за задържане е удължена  до 72 часа. По случаите са започнати досъдебни производства под наблюдението на прокуратурата.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2908 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини