Спипаха наркодилъри по време на сделка

  • 14 март 2013 11:37

  • 832
  • 0
Спипаха наркодилъри по време на сделка
©

Полицаите в Горна Оряховица са задържали четирима мъже и една жена, при осъществяването на сделка с наркотици.

Органите на реда са иззели над 20 грама канабис и около 12 гр. амфетамин. Във вторник около 19,30 ч. на ул. «Л. Каравелов» в железничарския град са арестувани: 31-годишният К. Л.- криминално проявен и осъждан за кражби, грабежи, хулиганство и обсебване; 30- годишният В. С.- криминално проявен и осъждан за кражби, грабеж, причиняване на средна телесна повреда, обсебване и държане на наркотични вещества и 20-годишната Н. Б.- известна на полицията по линия наркотици.

По същото време в частен имот, на същата улица е задържан 26-годишният М. Г., криминално проявен и осъждан  за кражба и грабеж, който им е продал един грам канабис. В дома му са намерени и иззети 10 мобилни телефони, 3 800 лв., електронна везна, метална кутия, съдържаща 2 пакетчета канабис /марихуана/, с общо тегло 18 грама и 13 пакетчета с амфетамин, с общо тегло 12 грама.

По- късно на ул. «Балатон» в града е хванат 22-годишният В. И., криминално проявен и осъждан за грабеж и държане на наркотични вещества, в чийто дом са открити още два грама канабис. Купувачите са разпитани в качеството на свидетели, В. И. и М. Г. са привлечени като обвиняеми за държане, с цел разпространение на високорискови наркотични вещества. На първия е взета мярка за неотклонение "подписка", а на втория е наложена мярка за неотклонение "парична гаранция" в размер на 2500 лева.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
832 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини