Осъждан нахлу с брадва в спешен център

  • 08 март 2013 12:39

  • 822
  • 0
Осъждан нахлу с брадва в спешен център
©

Кошмарни минути преживели лекари и персонала на спешния център в Мездра след като при тях нахлул в четвъртък разярен младеж с брадва. С псувни и обиди той принудил всички в центъра да се изпокрият, докато със секирата потрошил врата и няколко прозореца в приемното отделение, пише "24 часа".

Дежурният по това време в центъра д-р Красимир Николов успял да повика полицаите, който озаптили младежа и му отнела брадвата. Пред ченгетата осъжданият за наркотици и кражби 20-годишен Росен Христов разказал, че побеснял, защото от спешния център не се отзовали на повикването му.

Същия ден на бащата на Росен му станало много зле и синът повикал линейка. В притеснението си обаче забравил да каже адреса си в Мездра преди да затвори телефона. Когато никой не се отзовал на обаждането му, младежът оставил болния си баща и с мръсна газ се изнесъл с колата си да раздава правосъдие в спешния център.

След като Росен бил укротен от полицаите, дал адреса си на дежурния в спешния център и веднага била пратена линейка. Междувременно обаче възрастния човек издъхнал в ръцете на личната си лекарка, която също се отзовала на повикването на сина.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
822 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини