Спипаха нелегално такси в Трявна

  • 07 март 2013 14:46

  • 986
  • 0
Спипаха нелегално такси в Трявна
©

Полицията установи мъж, осъществявал неправомерно таксиметрова дейност.

Служители на РУП-Трявна приключиха работата по преписка, заведена срещу тревненеца П.В. /32 г./ за упражняване на професия без съответната правоспособност.

Пътните полицаи спрели за проверка таксиметров лек автомобил "Деу Ланос", управляван от 32-годишния мъж. Към момента на проверката той извършвал таксиметров превоз на пътници. Представил удостоверение за водач на лек таксиметров автомобил, издадено на негово име през 2007 г.

При последвалата проверка се оказало, че документът е с невярно съдържание - полицаите установили, че под същия сериен номер има издадено удостоверение на името на друго лице.

По случая в РУП-Трявна е заведена преписка, която приключила с мнение за образуване на досъдебно производство срещу П. В. за престъпления по чл. 316 и чл. 324, ал. 1 от НК.

Той е осъждан многократно - за кражби, присвояване, обсебване и др., а преди няколко години е изтърпял ефективна присъда "лишаване от свобода" именно за упражняване на професия без съответната правоспособност /отново извършване на таксиметров превоз на пътници/.

Последвайте канала на

986 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини