Побеснял шофьор преби мъж, искал да се качи на трамвай и минал пред колата му (снимка)

  • 05 март 2013 20:58

  • 14644
  • 56
Побеснял шофьор преби мъж, искал да се качи на трамвай и минал пред колата му (снимка)
©

67-годишен преподавател по фотография бе ударен и повален на земята с един удар от побеснял шофьор на Опел, само защото понечи да се качи в трамвай №22 непосредствено пред автомобила му на спирката на бул. "Христо Ботев" и "Пиротска" в понеделник към 18 часа.

За шокиращата агресивна постъпка на шофьора съобщи във Фейсбук Лазура Шошева, която била в автомобила след Опела и заснела номера на колата на агресивния шофьор, съобщи "24 часа".

"Бях прибрала дъщеря си от училище, когато видях как водачът на Опела чевръсто излезе от колата си, мина пред нея и стовари цялата си физическа сила върху господина, който бе на тротоара. Дързостта на възрастния човек се заключаваше в това, че той не просто преминаваше пред опела, той пресичаше пътя на гнева и агресията. Причината беше достатъчна шофьорът на опела да излезе от колата си и да нанесе силен удар в лицето на господина с такето, да му разбие носа и той да полети във въздуха, да счупи очилата му, които са алтернативните му очи, без които, доколкото разбрах, почти не вижда. Седна зад волана и просто продължи по пътя си", пише Лазура във Фейсбук, информира "24 часа".

"Когато видях как двуметров мъж върви към мен, помислих, че иска да ми изкрещи нещо. Той обаче ме удари веднъж, очилата ми се разхвърчаха на парчета, а аз паднах зашеметен на земята. По-лошото е, че когато отидох на подам жалба в 3-о РПУ, ми казаха, че това е лека телесна повреда и нямало смисъл. Това е ужасно", каза пред "24 часа" битият фотограф, който пожела анонимност.

От полицията обясниха, че има подадена жалба и в момента се установява кой е шофьорът на опела. От СДВР увериха, че работят активно.

Последвайте канала на

Десислава Станева
14644 56

Свързани новини

Коментари 56

Добави коментар
от троян

2015.04.23 | 05:20

56
Преди 2-3 години станах сшидетел на подобна история - случи се в пощата в нашия град. 20-тина юовека юакахме на опашка за плащане на сметки, по едно време влиза един такъв бабаит и се настани най-отпред на опашката. Един дядо (80+ при всички случи) му направи забележка не е ли го срам да прережда хората и онзи му прасна два в лицето и му разби носа като падна на земята, дядката си удари главата лошо. И настана суматоха и бабаитът веднага изчезна. Докато нчкой се усети даму подлови един крак. И всичко това при положение, че пощата уж има бодигард (пенсиониран бивш полицай с голямо шкембе), който обача , разбира се, не беше в паричния салон по това време. Коментаът оставям на вас.
123

2015.04.23 | 05:20

55
Това българина е страшно говедо! Гнусен,жалък,мизерен,овчи и прост народ,заслужаващ си всичките мизерии и съдба! Бойко е прав за едно-матриала е лош, то той е доказателство за това,както и хората,които го избраха,но това е друг въпрос!

2013.03.07 | 00:13

30
И мислиш, че като го напишеш това ще се издигнеш и ще се дистанцираш от този така "ужасен" народ? Отвращаваш ме. Думите ти означават едно от двете - или не си българин, или си българин българофоб - второто е много лошо, много много лошо...
юх

2015.04.23 | 05:20

54
който не е мъж а комплексар се бие а който не е мъж а голам комплексар бие старци и жени

2015.04.23 | 05:20

53
още търсят шофьора.ха ха. бая се бавят.ама нали е обикновен човечец пострадалия.е,ако беше роднина на бочко или цветко,или на духайдуду-лилето,досега да са го намерили и понатрошили. не,че последната спомената става за нещо
Niki

2015.04.23 | 05:20

52
До №50 - Не е точно така. Не можеш да слагаш всички под общ знаменател. Навсякъде има и хора и овце .....

2015.04.23 | 05:20

51
този чикиджия с опела явно е някоя тъпа, комплексирана, селска пръчка........... fuck yourself, bitch....
Pepi

2013.05.08 | 13:41

50
Всякакви коментари има, а на всички им е ясно, какво трябва да бъде и какво не е станало. А, именно: Не шофьорът на опела да бъде бит, убит или там прочее. Просто е трябвало да има полицейски патрул, който да го арестува, човекът да го осъди и това е. Като полежи там 2-3 годинки и заплати 5-6 хил. лева, ще се замисли дали да бие отново. Но, първо, нашата мила родна полиция, може да бие жени, младежи, деца, защото е по-лесно, отколкото да арестува двуметрови престъпни типове и второ, нашата родна съдебна система е толкова "обективна и неподкупна", че не е ясно, дали няма да осъдят пострадалия да заплати на бияча...
Ина

2013.04.23 | 22:42

48
Напоследък има доста снимки от мобилни телефони на всякакви идиоти. Всички сме се сблъсквали с такива случаи и наистина малко хора реагират адекватно. Обаче също е истина, че много от случаите разказани към тези снимки са абсолютно съчинени. Винаги съм се чудела защо някой би си измислил такава история. От скука? На тази история и аз реагирах първосигнално, с мисли за възмездие, с възмущение и с желанието да съм била там... Но после забелязах, че "господина с такето вдясно на тротоара" всъщност изобщо не носи очилата, които "са алтернативните му очи, без които, до колкото разбрах в последствие, почти не вижда". Дълго се чудех дали изобщо да коментирам, но по каквато и причина да е съчинена тази история, дори от скука, човек никога не трябва да вярва сляпо на всичко, което чува и чете, а и аз наистина много мразя да бъда лъгана и подвеждана, дори да е и за нещо такова.
ТЕСЛАТА

2013.04.23 | 22:44

49
Снимката е след случката,очилата са му счупени.Ето защо е без очила.
:D

2013.03.13 | 15:52

47
Задай си един въпрос и много неща (може би- евентуално) ще ти се изяснят. А именно: Кога е направена снимката, преди или след агресията?
21

2013.03.11 | 15:25

46
Всеки разбеснял се трябва да бъде "успококоен" поне с 5 г. ефективен затвор, глоба в рамер поне на 10,000 лв.. отнемане на шофьорската книжка за 10 години. Това ще " успокои " потенциалните бабаити, ще даде спокойствие на обществото и ще пълни хазната.
Ние

2013.03.11 | 15:24

45
Абе дайте да се организираме във фейсбука и да изнамерим тоя "шофьор" имаме му номера на колата, и да си поговорим с него, да го видим колко е мъж. Ама сигурен съм че точно такива като него в къщи пред жените гък не могат да кажат и се умилкват като паленца, нищо чудно и да е завряно зетче под чехъл и на улицата да си излива гнева. Съвсем сериозно казвам - дайте да се организираме и да го намерим, да покажем пред медиите справедливост щом полицията не си върши работа.

Добави коментар

Водещи новини