Три самоубийства за една нощ във Варна

  • 05 март 2013 13:03

  • 2638
  • 5
Три самоубийства за една нощ във Варна
© Булфото

През нощта на 4 срещу 5 март трима души във Варна и региона са посегнали на живота си с въже, съобщи "Днес +", позовавайки се на информация от заместник-шефката на „Бърза помощ” във Варна – д-р Антоанета Касабова. И в трите случая без съмнение става въпрос за самоубийство, категорични са от полицията.

Ужасяваща трагедия разтърси варненското село Игнатиево, след като 18-годишна майка на 3-месечни близначета е била намерена обесена в дома си. По думите на д-р Антоанета Касабова, съпругът на жената, която е от ромски произход, се натъкнал около 20 часа вчера на безжизненото тяло на младата майка, което висяло на въжето. Той изпаднал в шок при вида на мъртвата си жена, а след това започнал да буйства. Мъжът изпотрошил цялата покъщнина и се наложило да бъде откаран в спешния център, защото наранил ръцете си.

Изминалата нощ е повече от шокираща, тъй като освен обесената млада майка, двама мъже също са увиснали на примката. 60-годишен мъж е бил открит мъртъв в жилището си на ул. ”Антон Неделчев”, като тялото му е било открито от негови близки около 23 часа, а 29-годишен жител на Аксаково е бил открит обесен в гаража на хубавата си къща тази сутрин около 7,20 ч.

Полицията в момента се разследва причините, накарали хората да сложат край на живота си.

Една от версиите е, че следродилната депресия е причината 18-годишната майка да надене примката на шията си. За 60-годишният мъж пък е установено, че страдал от заболяване, като от около седмица насам бил с влошено здравословно състояние и вероятно това е причината той да реши да сложи край на живота си.„Три самообесвания за една нощ – такова нещо до сега не сме виждали при нас!”, обясни пред наш репортер д-р Касабова. Тя припомни, че през последните дни във Варна имаше още няколко самоубийства.

Вчера 43-годишният Христо Соваджиев се хвърли от Аспаруховия мост, а ден преди него 29-годишен мъж направи същото. Тялото му бе извадено след няколко дни край Казашко. Лекарите пък продължават да се борят за живота на Красимир Николов, който бе открит с прострелна рана в слепоочието от малокалибрено оръжие във вилата му между кв. „Виница” и село Кичево.

Последвайте канала на

2638 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
анонимен

2013.03.07 | 13:12

5
голяма трагедия момчето от град игнатиево е съкрошен

2013.03.07 | 03:52

4
радост за червените вампири
трактора

2013.03.06 | 08:27

1
цялата да се обеси

2013.03.07 | 03:52

3
Ти си изключително прост комплексар !!!
Valeria Kambourova

2013.03.07 | 03:52

2
Miseriata pogubva Balgarite ...Dali ima partia s Konzept ,kojto barso da dovecera do normalen ZIVOT vav VSICHKI Familie ,a ne samo na TIM adzii,i kmetove .sram i Pozor ,-dokade dovedoha balgarskia NAROD,

Добави коментар

Водещи новини