Спипаха трима крадци

  • 01 март 2013 13:47

  • 1123
  • 1
Спипаха трима крадци
©

Група от трима души, извършили редица кражби във Върбица са разкрили криминалистите, това съобщиха от Областна дирекция на МВР-Шумен. 29-годишен мъж, и двама тийнейджъри на 17 и 18 години от Върбица са извършили общо 6 кражби на вещи от домове, магазин и ловен клуб.

Серията кражби започнала през последните десетина дни на месец януари. Тримата крадяли всичко от бяла техника до замразено месо. Два пъти разбили вратата на ловния клуб във Върбица, от където задигнали два DVD плейъра, микровълнова, телевизор и 40 кг. замразено свинско месо. От магазин пък задигнали парфюми за 2 000 лв. От къща във Върбица пък тримата задигнали цялата покъщнина -хладилници, перални и всякакви други домашни предмети. Част от тях са намерени. „Има вероятност да се окаже, че и други кражби в съседни окръзи са извършвани от тримата", заяви директорът на ОД на МВР Любомир Христов.

При претърсване в дома на 29-годишният мъж от бандата са открити замразеното месо, телевизор, сак със замразена риба, DVD плейр, машинка за подстригване и значителна част от задигнатите парфюми. Намерена е и щанга, с която се предполага, че са разбивали вратите на обектите, от които са извършвали кражби.

29-годишният мъж е направил самопризнания. Пред криминалистите заявил, че започнал да краде, тъй като съпругата му го обвинявала, че носи малко пари в къщи. Семейството имало 3 деца, а той не работел.

Последвайте канала на

1123 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.02.02 | 14:11

1
ПО-КРАДЛИВИ СТЕ ДОРИ И ОТ ЦИГАНИТЕ ,МАЙКА ВИ КРАДЛИВА БЪЛГАРСКА ДА Е.БА !!!

Добави коментар

Водещи новини