Психарка опита да хвърли дете от мол

  • 25 февруари 2013 15:52

  • 4698
  • 2
Психарка опита да хвърли дете от мол
©

Млада жена направи опит да хвърли 9-годишно момиче през парапета на втория етаж в един от моловете във Варна. Инцидентът е станал в следобедните часове в събота.

Извършителката не е познавало детето, което е било само. Тя е била спряна в последния момент от посетители в търговския център, които са я задържали до пристигането на полицията. Момичето не е пострадало.

Жената е била във видимо влошено психическо състояние и е настанена за лечение в специализирано здравно заведение. По случая е образувано досъдебно производство за опит за убийство. То обаче ще бъде прекратено, ако назначената експертиза потвърди, че извършителката има психическо заболяване, заяви за Дарик говорителят на Окръжната прокуратура във Варна Радослав Лазаров. Тогава случаят ще бъде предаден на Районна прокуратура, която трябва да настани младата жена за продължително лечение.

В психиатрична клиника е настанен и 32-годишен варненец, който заплашил с нож млад мъж край училище в квартал „Чайка”.

Последвайте канала на

4698 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Мен

2013.02.25 | 20:26

2
А тези които са отговорни такива лица с психика, която може да ги накара да убиват други хора да са сред обществото, кой ще ги прибере в МВР ? Веднага да се направи справка кой е отговорен за следене състоянието на лудия и защо е позволил той да излезе на улицата и да убива 9 години деца ! Като се намери - директно в затвора да изчака 4-5 месеца докато му излезе делото !

2013.02.25 | 20:26

1
Народо полуде! Щъкат насам-натам, опасна работа

Добави коментар

Водещи новини